!!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Nechte se oslovit umenim BF2

Moderátor: Server Admins

MASTER H3MAN
Príspevky: 493
Dátum registrácie: 12 Septembra 2005, 16:28
Bydlisko: U.S.S. Voyager NCC-74656
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa MASTER H3MAN » 26 Novembra 2006, 02:53

na tomto fore pysem zo zasady barz ako sa mi chce, ja si uzijem pravopisu a korekcie dost vo firme tak sory, ale preferujem pys ako pocujes 8)

Užívateľov profilový obrázok
Am Fake
Príspevky: 752
Dátum registrácie: 30 Augusta 2006, 18:13

Príspevokod užívateľa Am Fake » 26 Novembra 2006, 10:57

2 MASTER H3MAN: Jeau...wedel by si mi poradiť, že ako to mám nastaviť aby mi to moc nespomalovalo hru, keď nahráwam widejko :?:

ianik
Príspevky: 67
Dátum registrácie: 26 Decembra 2005, 18:26
Bydlisko: Prievidza

Príspevokod užívateľa ianik » 27 Novembra 2006, 08:03

MASTER H3MAN napísal:npreferujem pys


ia zas kaviar :wink:
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
postoran-CZ
Príspevky: 1190
Dátum registrácie: 28 Apríla 2007, 14:41
Klan Tag: OMC|GLA.
Bydlisko: Brno
Kontaktovať užívateľa:

jak udelat print screen

Príspevokod užívateľa postoran-CZ » 13 Mája 2007, 15:01

Ted jsem dosel na to, ze neni potreba instalovat Fraps. Kdyz ve hre pouzijete tlacitko PrntScrn, tak vam to udela screenshot (defaultne) do slozky :arrow: "../Documents/Battlefield 2/Screenshots/".
Screenshot je ukladan ve formatu *.jpg a *.png.
Moudří lidé mluví, protože mají co říci; Hlupáci mluví, aby něco řekli. ~ Platón

Slavik74
Admin
Príspevky: 1457
Dátum registrácie: 16 Februára 2006, 12:04
Klan Tag: LC_SMS
Bydlisko: LE/KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: jak udelat print screen

Príspevokod užívateľa Slavik74 » 13 Mája 2007, 20:09

postoran-CZ napísal:Ted jsem dosel na to, ze neni potreba instalovat Fraps. Kdyz ve hre pouzijete tlacitko PrntScrn, tak vam to udela screenshot (defaultne) do slozky :arrow: "../Documents/Battlefield 2/Screenshots/".
Screenshot je ukladan ve formatu *.jpg a *.png.

a amerika je objavena :wink: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
postoran-CZ
Príspevky: 1190
Dátum registrácie: 28 Apríla 2007, 14:41
Klan Tag: OMC|GLA.
Bydlisko: Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: jak udelat print screen

Príspevokod užívateľa postoran-CZ » 13 Mája 2007, 20:11

Slavik74 napísal:a amerika je objavena :wink: :lol:

Coze je to objeveno? :shock:
Moudří lidé mluví, protože mají co říci; Hlupáci mluví, aby něco řekli. ~ Platón

Meda_22
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 26 Apríla 2007, 10:35
Klan Tag: *SG3*
Bydlisko: Chvíli tady a chvíli tam
Kontaktovať užívateľa:

Re: jak udelat print screen

Príspevokod užívateľa Meda_22 » 13 Mája 2007, 22:24

postoran-CZ napísal:
Slavik74 napísal:a amerika je objavena :wink: :lol:

Coze je to objeveno? :shock:


njn... vikingove to byli machri ;)
:shock: sleduju forum :shock:

"Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máme společný cíl." - gen. A. Takticus

Dynalon
Príspevky: 951
Dátum registrácie: 6 Novembra 2005, 14:23
Kontaktovať užívateľa:

Re: jak udelat print screen

Príspevokod užívateľa Dynalon » 14 Mája 2007, 16:15

Meda_22 napísal:
postoran-CZ napísal:
Slavik74 napísal:a amerika je objavena :wink: :lol:

Coze je to objeveno? :shock:


njn... vikingove to byli machri ;)

Jezis sak ho nechte, kazdy jsme nekdy zacinali :wink:

Užívateľov profilový obrázok
kveto
tolstolobik
Príspevky: 2198
Dátum registrácie: 22 Marca 2007, 04:30
Klan Tag: |bmk|
Kontaktovať užívateľa:

Re: !!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Príspevokod užívateľa kveto » 8 Marca 2008, 20:05

spammeri
Obrázok
BF2sk vs TGN player/organizator
LWTB4re BF2 veteran
LWTB5 POE expert
LWTB6 BF2 general
LWTB7 BF3 general
LWTB8 BF3 general

Užívateľov profilový obrázok
Ufo-Lucenec
Moderator
Príspevky: 1367
Dátum registrácie: 24 Februára 2006, 16:46
Klan Tag: LC_SMS

Re: !!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Príspevokod užívateľa Ufo-Lucenec » 6 Mája 2008, 11:21

Wikingovia? #-o Aha tých tiež nepoznám #-o

Užívateľov profilový obrázok
Am Fake
Príspevky: 752
Dátum registrácie: 30 Augusta 2006, 18:13

Re: !!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Príspevokod užívateľa Am Fake » 6 Mája 2008, 12:09

Ufo-Lucenec napísal:Wikingovia? #-o Aha tých tiež nepoznám #-o


tak kukaj http://www.ceknito.sk/video/138911

**R1k**SK
Príspevky: 125
Dátum registrácie: 7 Marca 2008, 19:25

Re: !!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Príspevokod užívateľa **R1k**SK » 19 Mája 2008, 12:46

Ufo-Lucenec napísal:Wikingovia? #-o Aha tých tiež nepoznám #-o

..asi novy klan.. :lol:

MASTER H3MAN
Príspevky: 493
Dátum registrácie: 12 Septembra 2005, 16:28
Bydlisko: U.S.S. Voyager NCC-74656
Kontaktovať užívateľa:

Re:

Príspevokod užívateľa MASTER H3MAN » 19 Mája 2008, 13:33

Am Fake napísal:2 MASTER H3MAN: Jeau...wedel by si mi poradiť, že ako to mám nastaviť aby mi to moc nespomalovalo hru, keď nahráwam widejko :?:



no podstatne je to ze v akom rozlseni hravas ?
a ci mas niske detaily alebo vysoke a aky mas vykonny PC ?

ak hras naspr: 1024x768 tak ak ti to zvlada PC tak si daj nahravat v full-size+zvuk a 25FPS
ak das HALF-size tak ti to bude pri rozlseni 1024x768 nahravat do 512x384 pri half- size je to vzdy polovica rozlisenia ake mas nastavene v hre

zalezi hlavne aky mas vykony PC

ja napriklad hravam v 1650x1080 a nahravam do hlaf-size len preto lebo z nejakeho dovodu mne neznameho sa video ktore nahravam v BF2 cez full-size neda potom prehrat neviem preco a to mam poslednu verziu fraps
ale dost mozne ze na full hd nahravanie treba dvojjadro

ale inac mam raid disky sata2, a pri fullhd nahravani v inej hre mi to ide v pohode

Užívateľov profilový obrázok
Am Fake
Príspevky: 752
Dátum registrácie: 30 Augusta 2006, 18:13

Re: Re:

Príspevokod užívateľa Am Fake » 19 Mája 2008, 15:51

MASTER H3MAN napísal:
Am Fake napísal:2 MASTER H3MAN: Jeau...wedel by si mi poradiť, že ako to mám nastaviť aby mi to moc nespomalovalo hru, keď nahráwam widejko :?:



no podstatne je to ze v akom rozlseni hravas ?
a ci mas niske detaily alebo vysoke a aky mas vykonny PC ?

ak hras naspr: 1024x768 tak ak ti to zvlada PC tak si daj nahravat v full-size+zvuk a 25FPS
ak das HALF-size tak ti to bude pri rozlseni 1024x768 nahravat do 512x384 pri half- size je to vzdy polovica rozlisenia ake mas nastavene v hre

zalezi hlavne aky mas vykony PC

ja napriklad hravam v 1650x1080 a nahravam do hlaf-size len preto lebo z nejakeho dovodu mne neznameho sa video ktore nahravam v BF2 cez full-size neda potom prehrat neviem preco a to mam poslednu verziu fraps
ale dost mozne ze na full hd nahravanie treba dvojjadro


ale inac mam raid disky sata2, a pri fullhd nahravani v inej hre mi to ide v pohode


:D ten prispevok som pisal v roku 2006 :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
Menschik
Príspevky: 3886
Dátum registrácie: 25 Mája 2006, 17:57
Klan Tag: LC_SMS
Bydlisko: University of Hertfordshire
Kontaktovať užívateľa:

Re: !!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Príspevokod užívateľa Menschik » 19 Mája 2008, 17:30

to nic...to sa tu obcas stava :lol: :lol:

MASTER H3MAN
Príspevky: 493
Dátum registrácie: 12 Septembra 2005, 16:28
Bydlisko: U.S.S. Voyager NCC-74656
Kontaktovať užívateľa:

Re: Re:

Príspevokod užívateľa MASTER H3MAN » 19 Mája 2008, 18:43

Am Fake napísal::D ten prispevok som pisal v roku 2006 :mrgreen:


ja klikam iba na: View new posts a mne to vyhodilo neska ako novy post mozono si tam nieco menil ?

Užívateľov profilový obrázok
Am Fake
Príspevky: 752
Dátum registrácie: 30 Augusta 2006, 18:13

Re: !!! AKO ROBIT SCREENSHOTY / HOW MAKE SCREENSHOTS !!!

Príspevokod užívateľa Am Fake » 19 Mája 2008, 18:54

Nie nemenil :D nevim asi nejaka chyba :D

Návrat na "Galerie - obrazky, videa, art"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný