No Packet Flow

Technical support

Moderátor: Ostatne Hry - Moderator

skyfire
Príspevky: 409
Dátum registrácie: 4 Septembra 2006, 17:40
Klan Tag: |bmk|

No Packet Flow

Príspevokod užívateľa skyfire » 10 Júla 2012, 18:21

Z ničeho nic mě začal kopat PB s touto hláškou. Já jsem neměnil HW ani SW, ale můj poskytovatel internetu přecházel na nějaký nový systém, takže problém bude asi u něj a už jsem mu to nahlásil. Každopádně nevíte někdo kde v BF3 najdu nastavení Punkbuster ON/OFF. Všude na netu píšou radu připojit se na server kde je PB vypnutý a podívat se v nastavení hry jestli je PB zamnutý nebo vypnutý a hodně lidi píše, že jim to pomohlo, že tam byl PB vypnutý. Jenže já jsem asi slepý, v menu hry nikde volba PB ON/OFF nevidím. Dík za rady.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
belco
Príspevky: 1859
Dátum registrácie: 4 Októbra 2005, 12:53
Klan Tag: |bmk|
Bydlisko: In the Middle of Nowhere
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa belco » 10 Júla 2012, 18:37

Zmaz celu zlozku kde je PB a stiahni a naistaluj PB znova.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Kedysi som býval veľmi namyslený, ale teraz som už bez chyby.

Užívateľov profilový obrázok
@ndy25
Príspevky: 3874
Dátum registrácie: 10 Februára 2010, 10:39
Klan Tag: LAMA
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa @ndy25 » 10 Júla 2012, 18:38

Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

skyfire
Príspevky: 409
Dátum registrácie: 4 Septembra 2006, 17:40
Klan Tag: |bmk|

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa skyfire » 10 Júla 2012, 19:19

Vše je marné. Přeinstaloval jsem celé PC, čistá instalace BF3 a PB. Několikrát jsem PB smazal, instaloval, updatoval. Vypnul FW a AV ještě nemám ani nainstalovaný, ale nic. Co ta možnost ve hře PB switch ON/OFF máte někdo tušení kde to je?
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
belco
Príspevky: 1859
Dátum registrácie: 4 Októbra 2005, 12:53
Klan Tag: |bmk|
Bydlisko: In the Middle of Nowhere
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa belco » 10 Júla 2012, 19:58

existuje jedna utilitka ktora preveri funkcnost PB, pbsvc.exe. Mozno by bolo dobre hodit screen, co to vyhodi. Este si prever, ci ti bezi sluzba v services, mali by tam byt dve PnkBstrA a PnkBstrB, obe by mali byt na automatic. Skus ich vypnut a znovu zapnut.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Kedysi som býval veľmi namyslený, ale teraz som už bez chyby.

Užívateľov profilový obrázok
Rodolfo
Príspevky: 249
Dátum registrácie: 8 Septembra 2005, 17:31
Klan Tag: =BiA=
Bydlisko: Battlefield
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa Rodolfo » 11 Júla 2012, 00:53

Nikto neodpovedal skyfirovi na jednu otazku, sam som mu teda odpoved preveril - Mal som raz tiez s PB problem, a viem ze som v menu hry vypinal PB, no teraz tam ta moznost nie je, museli to v poslednom patchi odstranit, a ked niekde radia ho vypnut, tak je to uz neplatna rada lebo moznost vypnut ho zmizla... zial, EA chce aby si nastavoval len jednoduche veci, oni sa postaraju o tie extremne mozog namahave nastavenia typu on/off PB, alebo oni lepsie vedia aku velku chces minimapu na hude, a ze 3x3 cm na pol metrovom monitore stacia a tak, este ze ich mame a oni za nas rozmyslaju a nas nemusi nic boliet :) V dalsich hrach do buducna nam dufam budu hladat aj priatelov a zaradovat nas do clanov, a mozno cez web kameru budu odhadovat aky asi sme ludia a budu nam nastavovat aj graphic settings podla ich vlastnych tuzob :)
Deti sa nas raz budu pytat ze ci sme poculi o nieco ako je settings, ze vraj my paprdovia stary sme kedysi museli nieco aj nastavovat, a oci, vtedy to nebolo este nelegalne? ...

skyfire
Príspevky: 409
Dátum registrácie: 4 Septembra 2006, 17:40
Klan Tag: |bmk|

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa skyfire » 11 Júla 2012, 08:50

belco : pbsvc.exe je přímo v adresáři BF3 a je tam test, který když spustím, tak všechno proběhne v pohodě. PnkBstrA a PnkBstrB běží v pořádku.
Rodolfo : dík za ověření, že nejsem slepý. FUCK OFF EA
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
belco
Príspevky: 1859
Dátum registrácie: 4 Októbra 2005, 12:53
Klan Tag: |bmk|
Bydlisko: In the Middle of Nowhere
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa belco » 11 Júla 2012, 10:10

Tak to je potom zahada. Inak co som pozeral zahranicne fora, tak nie si sam kto ma rovnaky problem.

Odoslane cez tapatalk
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Kedysi som býval veľmi namyslený, ale teraz som už bez chyby.

Užívateľov profilový obrázok
@ndy25
Príspevky: 3874
Dátum registrácie: 10 Februára 2010, 10:39
Klan Tag: LAMA
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa @ndy25 » 11 Júla 2012, 10:46

No ja som pozeral aj na fore kde pisali typkovia tie iste problemy s BC2 - zrejme predpokladam problem na strane PB (ako sa uz parkrat stalo v minulosti) a nie na strane EA/DICE. Skus preinstalovat referencne drivery na grafiku - niektorym to vraj pomohlo.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
iOio
Príspevky: 601
Dátum registrácie: 26 Marca 2012, 21:32
Klan Tag: SBC
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa iOio » 11 Júla 2012, 10:52

od nás fallen riešil to isté asi 6x preinštaloval systém aj hru a sem-tam mu to pomohlo ale následne sa to vrátilo ale zase momentálne mu to ide takže ťažko povedať ... mal na evenbalance poslať nejaký log ale odkedy mu napísali o tom logu odvtedy mu to ide :lol:
druhá vec je že mal nejaký malware v kompe tak možno to bolo aj to :D

skyfire
Príspevky: 409
Dátum registrácie: 4 Septembra 2006, 17:40
Klan Tag: |bmk|

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa skyfire » 16 Júla 2012, 10:32

Problém vyřešen. Nahlásil jsem to mému poskytovateli internetu. Ten to nakonec vyřešil přidělením statické IP a už mi to šlape.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
iOio
Príspevky: 601
Dátum registrácie: 26 Marca 2012, 21:32
Klan Tag: SBC
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa iOio » 16 Júla 2012, 10:56

to je zaujímavé ... ja mám statickú IP a tiež mi to robí ale ako som písal len na jednom serveri tak ma to moc netrápi :)

apokalipto
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 12 Februára 2017, 08:32

Re: No Packet Flow

Príspevokod užívateľa apokalipto » 15 Februára 2017, 11:29

Čaute. Neviem či po takej dlhej dobe hráva ešte niekto ale problém z no packet flow sa deje aj teraz.
Po dlhom čase som sa vrátil k hre na novom notebooku a neviem si dať rady s PB. Som už zúfalý
PB pre inštalovanie nepomohlo, test PB je ok ani FW ani AV ho neblokujú. Všetky ovládače sú nové.
Prosím pomoc.

Návrat na "BF3 - Technická podpora"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní